maanantai 21. kesäkuuta 2010

Pratap Cup

Kovin tarkasti en nyt näihin puutu, kunhan selittelen jotain osallistumisoikeuden saaneista hevosista.

Pratap Cup on kolmosryhmän hevosille oleva suurkilpailu, jossa on kolme päälähtöä, jotka vaativat hyväksynnän preppilähdöstä. Nämä ovat PC Mares, PC Colts ja PC Turf. PC Mares lähtöön on nyt hyväksytty kymmenen tammaa viideltä eri omistajalta (Driftaway 4kpl, Il'ya 2kpl, Karma & Effect 1kpl, Pink 2kpl, Townswnd Acres 1kpl). PC preppejä on vielä jäljellä, joten voittajaa on mahdotonta veikata.

Kuitenkin, hehkutuksen aiheena oli se, että myös yksi Karman kasvatti on hyväksytty! Meillä uskomattoman surkeasti aloittanut tamma Reverse This Curse Karma myytiin Driftiin, jossa se voitti heti maidenin ja voittipa se vielä preppilähdönkin (G1)! Mahdottomia en siltä odota, sillä se ei aloittanut uraansa kovin vakuuttavasti.

Karmasta on mukaan hyväksytty tuontitamma Tarquinia, joka on tällä kaudella juossut hienosti, mutta en ole silti varma ilmoitanko sitä mukaan, sillä erityisen varma sijoittuja se ei ole. Ilmoitan sen varmaan vielä toiseen PC Mares preppiin, jotta sille saataisiin vähän rutiinia alle ennen kuin päätän varmaksi ilmoitanko sen mukaan vai en.

Pinkistä on mukaan hyväksytty kaksi hevosta, joista toinen Igolka GA, on varattu meille Karmaan, mutta sovimme, että se juoksee vielä ainakin Pratap Cupin Pinkin nimissä. Igolka on tehnyt varsin vakuuttavaa uraa ja se onkin preppivoittaja, joten siltä lienee sopivaa odottaa varsin paljon.

Townsend Acresista on hyväksytty yksi hevonen (Pinkistä lähtöisin sekin) ja Il'yasta kaksi tallin omaa kasvattia. Vielä on jäljellä yksi (?) PC Mares preppi, joten uusiakin hevosia varmasti hyväksytään mukaan.

Pratap Cup Colts -lähtöön on vielä toistaiseksi hyväksytty vasta neljä hevosta, mutta millaisia hevosia! Mukana on kaksi Karman kasvattia: Driftin omistama Ikinci Karma (preppivoittaja) ja Karman omistama Leviathan Karma. Meillä on muutenkin hyvä edustus, sillä Pinkin omistuksessa juokseva Paradnost GA on varattu meille, mutta juoksee vielä Pinkin nimissä. Näiden lisäksi Pinkistä on hyväksytty myös toinen hevonen mukaan. Kuten sanoin, preppejä on vielä jäljellä, joten lopullista listaa hyväksytyistä hevosista ei ole.

Pratap Cup Turf -lähtöön on hyväksytty viisi hevosta (preppejä on vielä jäljellä), jotka jakautuvat tasaisesti neljälle omistajalle: Karma & Effect, Driftaway, Pink ja Il'ya. Ikävä kyllä en usko, että Karman hevonen osallistuu mukaan, sillä se hyväksyttiin mukaan G2-prepistä, eikä ole voittanut G2-lähtöä, joten se ei saa osallistua itse päälähtöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti