lauantai 20. marraskuuta 2010

Kasvateista ja uusista hevosista

Bad Mention Karma
2-vuotias ori, joka voitti ensimmäisen lähtönsä ja pääsi heti G1-tasolle. Vielä toistaiseksi se ei ole juossut muita lähtöjä, mutta se on ilmoitettu Sasnakiin juoksemaan. Menestystä toivotaan! Tästä orista olisi ainesta vaikka BC Juvenileen, jos hyvin käy. Tulee upeasta suvusta: isä BC Sprint -voittaja, voittoprosentti 48% ja sijoitusprosentti 95%. Emän sijoitusprosentti 100%, voittoprosentti huima 67%! Tämän kasvatin varalle on suuret suunnitelmat.

Somuchspeed Karma & Good Enough Karma
Somuchspeed on 2-vuotias tamma ja Good Enough 3-vuotias ori, samasta isästä kumpikin, juoksevat keskimatkoja. Eivätkä tahdo voittaa maidenia! Itseasiassa nämä eivät edes sijoitu kovin usein... en tiedä mitä tekisin näiden kanssa: ihan mukavia kasvatteja, mutta juokseminen ei maistu. No, nyt on todistettu se, että Good Enough Is Good Enough ei ole hyvä periyttäjäkään. Ori lähtee varmaankin myyntiin jossain vaiheessa, jos joku vaikka ostaisi sen ratsuksi.

Skiptango RVC
Aivan upea Prismaticin kasvattama sprinter-tamma, jonka sukuluokitus on G1. Vielä toistaiseksi se on maidenissa, mutta olen varma, että se vielä näyttää kyntensä ja pääsee loistamaan radoilla. Se on nyt 5-vuotias ja takana on kolme starttia, joten vielä en heitä kirvestä kaivoon. Suvultaan tämä on aivan upea: isälinja menee Mister Minuteen, emälinja Octalettaan. Ja onhan tuo nimi aivan ihana :D

Traitriot RVC
Tämä on toinen todella hieno Prismaticin kasvatti. 4-vuotias ori, jolla on takanaan kaksi starttia. Juoksee keskimatkoja ja sukuluokituksen perusteella pääsee maidenin jälkeen G1-lähtöihin. Aluksi ihastuin orin nimeen, mutta kun näin suvun, en voinut olla tarjoamatta kotia tälle hurmurille. Tämän isälinja on Celtic Enrichment ja emälinja Ramona, suvusta löytyy myös mm. SJ Trix Key, Playmate Key ja HolyCat.

Sasnak Mieca
Sasnakista (yllätys) ostettu hienosukuinen semistayer-tamma, jolla on takana jo muutama startti, mutta vielä se ei ole läpäissyt maidenia. 5-vuotias ja sukuluokitukseltaan G2. Suvultaan todella mielenkiintoinen! Isälinja Oré, emälinja Ramona. Isänpuolelta suvusta löytyy myös Indian Runner ja Lady Eolyn. Emänpuolelta löytyy lisäksi Indy. Tälle voi olla hankala löytää sopivaa oria, mutta on se sen arvoistakin - tästä ei suku enää paljoa parane.

Wicked Safira SNAK
Sasnakin kasvattama tamma tämäkin, 6-vuotias stayeri. Takana muutama startti, ei mainittavaa menestystä. Jahka voittaa maidenin pääsee G2-tasolle kilpailemaan. Suvultaan tämäkin tamma on oikein mielenkiintoinen. Isälinja on Playmate Key, emälinja Winka. Toisesta polvesta löytyy Winka Cat emänpuolelta. Erityisiä menestyjiä ei suvussa ole, mutta muuten se on oikein mielenkiintoinen.

Sasnak Flingo
Tämä ori on myös Sasnakin kasvatti, ja se tuli meille siitoskäyttöön. Juoksi keskimatkoja, G2-voittaja, statistiikka: 16: 3-4-2-4, prosentit 81/19, eli varsin pätevä tapaus. Isälinja meneen Indyyn, lisäksi isänpuolelta löytyy mm. Lawrence JFL. Emälinja Frequency NL, lisäksi emänpuolelta löytyy tamma GF Tigrat, josta olen aina pitänyt kovasti.

Uusia tuontejakin on talliin tullut taas muutamia ja vanhoja hevosia olen siirtänyt pois radoilta. Nyt alkaa näyttää siltä, että ensi vuodelle saadaan paljon varsoja! Ehkäpä muutama niistä joutaa sitten myyntiinkiin, tai vaikkapa ensi vuoden LJ:n huutokauppaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti