maanantai 6. joulukuuta 2010

Arvokisoja, arvokisoja, arvokisoja II

Pretty In Pink kesäkuu juostiin tänään, 6.12. ja Karman hevosten menestys oli varsin upeaa! Maiden-lähdöissä emme loistaneet (Somuchspeed Karma 3/10, Red Haze CTB 6/10, Goodbye Planet Earth 2/7), mutta itse päälähdöt menivät meidän osaltamme todella hyvin.

PIP Sprinter -lähdössä toukokuussa epäonnistunut Skiptango RVC paransi suoritustaan huimasti ja oli tällä kertaa kolmas. Voittoon sillä ei mahdollisuuksia ole, mutta toivon, että kokonaiskilpailussa se olisi edes sijoittunut, koska kuten jo aiemmin sanoin, se on hyvä juoksija huippusuvusta. Tietenkin kilpasisaret olivat tässä lähdössä todella kovia, sillä lähdön voittaja Farleigh Legacy voitti niin touko- kuin kesäkuussakin.

PIP Dirt Miler -lähdön tulokset yllättivät minut tyystin! Valentina CTB nimittäin voitti. Osallistujia oli tosin vain kolme, mutta muut kaksi olivatkin kova vastus kuusivuotiaalle tammalle. Loppuun asti kaikki kolme juoksivat rinta rinnan, mutta viimeisessä kaarteessa Valentina lähti huimaan loppukiriin, joka tuottikin tulosta. Hienoa, Valentina!

PIP Stayer toi sekin minulle yllätyksen. Tällä kertaa Swanfeathers RVC ei osallistunut, mutta viisivuotias Hate That I Love You kyllä osallistui. Tämä oli tamman toinen lähtö G1-tasolla ja se meni voittamaan! Tamma on nyt G1-tasolla juossut kovissa lähdöissä (PIP touko- ja kesäkuu), ja se on pärjännyt uskomattoman hyvin. Jos se jatkaa näin hyvin, voi olla hyvinkin mahdollista, että se on kokonaiskilpailussa kärkipäässä. Tammasta on ehdottomasti ainesta myös muihin arvokilpailuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti