sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Arvokisat Driftin osalta + pikkasen muuta

Irppa kirjoittikin noista arvokisoista omalta osaltaan. Triple Crownissa ei Driftistä hevosia ole mukana, mutta Triple Tiaraan ilmoitin meidän ensimmäisen kasvatin, Drift's Sweetnessin, joka on juossut ihan mukavasti. Triple Tiaran ensimmäisessä lähdössä tämä tamma yllätti meidät nappaamalla voiton!

Tämän vuoden Pretty In Pinkissä meiltä on hyvin heikko edustus, mukana on kolme hevosta. Hyvin huonosti juossut, mutta viime aikoina voittoja napsinut sprinteritamma Farleigh Legacy, joka voitti Pretty In Pink Sprinterin toukokuun osakilpailussa. Hieno alku siis. Lisäksi meiltä on mukana vasta kolme vuotias Townsend Mayzie, oikein herttainen tamma, joka on pärjännyt ihan mukavasti. Mayzie osallistuu semistayer lähtöön ja oli toukokuussa kolmas. Ei siis mitenkään mahdottoman huonosti, joten nyt odotetaan sitten innolla kesäkuun tuloksia 8) Lisäksi meiltä on mukana stayeritamma Grace To Grace, ihan ok on tämäkin tamma juossut, katsoo nyt mitä tästä tulee. Toukokuussa Grace jäi viidenneksi.

Driftin hevosten piti pitää taukoa tänä vuonna, mutta eihän se tietenkään onnistu. Onneksi sivut alkavat pikku hiljaa olla reilassa, no okei, kyllä ne aika kesken vielä on, mutta edistyvät kuitenkin. Olen ihan sekasin näiden hevosten kanssa, kasvatteja pitäisi miettiä, tai lähinnä astutuksia, sivuja saada tehtyä, katsoa miten olisi arvokilpailuihin hevosia jne jne jne. Tässä pysy enää ollenkaan perässä! :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti