tiistai 25. toukokuuta 2010

Driftawayn kuulumisia

Driftawayhin on ehditty uutuudesta huolimatta hankkia jo suuri kasa hevosia, onneksi. Jos tallissa olisi vain pari hevosta olisin ehtinyt ne jo yli kisata :'D LJ:n alaisia laukkojakin ollaan järjestetty melko ahkerasti.

Uusimpana "ihmeenä" Driftiksessä nähdään nykyään kaikkien ryhmien sileiden juoksijoiden rinnalla myös muutamia risuilijoita, joita en kyllä ole vielä sivuille ehtinyt päivittää. Lisäksi olemme hankkineet muutamia uusia tuonteja (qh-t, xx-t jne.). Näistä suuri kiitos kuuluu Irehille, joka ne meille ystävällisesti toi.

Kasvatustoiminta ei ole oikein päässyt alkuun, siitoshevosia meillä ei ole kuin muutamia, mutta niistä ei oikein mitään yhdistelmiä synny, kun kaikki ovat tammoja. Meidän ei-niin-huippu siitostammamme Miss Stingray GA, joka on ihan ensimmäinen laukkahevoseni, ei ole menestynyt mahdottoman hyvin. Sijoituksia sillä on kohtalaisen hyvin, voittoja melko vähän ja G3 tasoinen. Stinille onneksi löydettiin Irethin omistamasta Karma & Effectistä mukava, samantasoinen ori Good Enough Is Good Enough.

Suuremman ongelman tuottaa melko hyvin pärjännyt Pinkistä ostamani evm-sukuinen quarter tamma Lady Lena Bar GA, jolle en ole tahtonut sopivaa oria löytää. Tälle saa, eikun pitää tarjota kaikkia kivoja oreja 8) Lena ottaa myös arabioreja vastaan. Statistiikka: 13: 4-2-2-2-3, vs. 335 500v€ ja sijoitusprosentti 100%, voittoprosentti 31%.

Haeskelemme myös Driftawayhyn lisää hevosia, vaikka niitä löytyykin jo ihan mukavasti. Enemmän tästä löytyy ht-nettiin tekemästämme topikista.

Suurempia uudistuksia ei ole ehditty vielä tehtailla. Laukoissa Driftiksen hevoset ovat pärjänneet kohtalaisen hyvin, muutama hevonen on tuottanut suuremman pettymyksen, mutta vielä ei voi sanoa mitään. Eihän koko tallikaan ole pitkään pystyssä ollut :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti