lauantai 29. toukokuuta 2010

Uusia hevosia!

(näähän menee sopivasti, Irppa ehti juuri Karman hevoskannasta kertoa :'D) Driftiin on hankittu lähiaikoina useita uusia hevosia, tänään olen ahkeroinut koko päivän sivuja tehden. Vihdoinkin kaikki on netissä asti. Suurin työ oli tehdä upeille Pinkistä ostamillemme hevosille sivut.

Pinkistä hankittiin Driftiin suuri kasa hevosia, suurin osa siitoshevosia/siirtyvät siitoskäyttöön, mutta mukana oli toki kisauraansa jatkavia yksilöitäkin. Tarkalleen hevosia oli 13 kappaletta, ryhmän 1 edustajia kaksi. Molemmat ykkösryhmäläiset ovat siitoskäyttöön siirtyneitä G1 tason oreja. Tämän lisäksi ykkösryhmään on hankittu yksi sprintteri tamma. Ryhmän 3 edustajia tuli Pinkistä meille neljä kappaletta. Kaksi siitoskäyttöön siirtynyttä anglo oria ja yksi siitoskäyttöön siirtynyt ish-tamma. Lisäksi omistukseemme siirtyi Ionicin hieno rbsh-rotuinen kasvatti.

Ryhmään 5 hankimme useita hevosia. Suoraan siitoskäyttöön tuli quarab-ori ja paint-tamma. Lisäksi kilpailevia hevosia tuli yhteensä neljä, yksi paint-ori, kaksi paint-tammaa ja yksi appaloosa-tamma. Muutamia muitakin uusia viitosryhmäläisiä löytyy tallista, nämä ovat kaikki tuonteja, quartereita.

Kuten aiemmassa tekstissäni mainitsin, että Driftiin on hankittu risuestehevosia. Niitä on nyt kahdeksan kappaletta, yksi Pinkistä ostettu on siitoskäytössä, muut kilpailevat vielä. Tarkoitus olisi hankkia näitä vielä muutamia lisää, kunhan saadaan kisalistaan hieman tilaa ja muut työt alta pois.

Ja sitten muihin asioihin. Driftawayn ensimmäisen kasvatin sivut ovat nyt netissä. Drift's Sweetness on xx-tamma, ei mistään huippuvanhemmista, mutta eihän sitä koskaan voi tietää mitä tästäkin neitokaisesta tulee? 8) Tarkoitus olisi myös alkaa mietiskellä nyt erilaisia astutuksia, kun noita siitoshevosiakin tallista alkaa pikku hiljaa löytyä. Ireth on ainakin lupautunut lainailemaan orejaan tarpeen vaatiessa :')

Asiasta kymmenenteen... Huomasin äsken sivuja päivitellessäni yhden järkyttävän asian. Ykkösryhmäläisiä on Driftissä 33 kappaletta ja yli puolet näistä on oreja. Pakko alkaa hankkia tammoja, muuten tästä tule mitään. Kisalistassakin G1-tasolla on kilpailemassa kuusi oria ja sitten tänään (huomenna) maidenin voittanut Bountiful Shaden kasvatti Heliya of Shade siirtyi G1 tasolle kilpailemaan, mutta onkin sitten ainokainen tamma sillä tasolla. No, eiköhän tämä tilanne tästä pikku hiljaa korjaannu, toivottavasti :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti