lauantai 29. toukokuuta 2010

Hevoskannassa muutoksia

Kevät on yleensä uudistusten aikaa ja niin se tuntuu olevan nytkin, vaikka ollaankin jo kesän kynnyksellä.

Hevoskannassa on nyt tapahtunut varsin mukavasti muutoksia. Kolmosryhmästä myin Driftiin kaksi varsin mukavaa tammaa: Alessandrian ja Vicenzan. Kumpikin tammoista on G1-tasoinen ja minulla on niistä varsat kasvamassa Karmassa, joten saatoin hyvin myydä kyseiset yksilöt pois. Minulle jäi kuitenkin vielä neljä x-siitostammaa ja tämän kauden jälkeen vielä ainakin kaksi jää eläkkeelle, joten pulaa ei pitäisi tulla.

Lisäksi olen myös ostellut hevosia varsin tiheään tahtiin. Carter TB:stä meille tuli neljä uutta hevosta (sprinter, semistayer, kaksi stayeria), jotka ovat tällä hetkellä radoilla. Toivottavasti ne pärjäävät ja pääsevät etenemään. Star Avenuesta meille tuli kaksi ox-tammaa, jotka aloittavat vasta myöhemmin. Lisäksi ostin kaksi evm-sukuista tammaa (xx ja qh), joista on tarkoitus muovata laukkahevosia. Näiden lisäksi ostin Pinkistä viisi hienoa hevosta, joista kaksi jäi tosin suoraan siitoskäyttöön ja kolmaskin jää heti kun se voittaa G1-tason (uskon sen tapahtuvan pian, sillä kyseinen hevonen on tehnyt radoilla jäätävää jälkeä). Lisääkin hevosia on tulossa toki. Ainakaan kisalista ei pääse tyhjenemään!

Yleistä päivittelyä siis vain ollut, seuraavaksi täytyykin katsoa kaikkien kolmosryhmän siitostammojen ja -orien kisakalenterit kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti