sunnuntai 8. elokuuta 2010

Innostus täysin hukassa

Innostus laukkahevosia kohtaan on ollut jonkin aikaa täysin poissa. Toisaalta tekisi mieli kilpailuttaa tuota laumaa ja seurata niiden pärjäämistä, mutta toisaalta voisin myydä jokaisen laukkahevoseni pois. Viime aikoina ne eivät olekaan juosseet kovin paljon ja huomenna vaihtuu CAS-vuosi. Ponilaukkaajatkin ovat lähinnä seisseet pari vuotta.

No, positiivisena asiana sentään se, että she-ori Harald oli Hiekkamyrskyn (Presta Racing Centerin järjestämä arvokilpailu ykkösryhmän poneille) finaalin kolmas. Toisaalta, osallistujia oli vain neljä. No, sijoitus kuin sijoitus.

Lisäksi BC meni melko hyvin, kun ottaa huomioon, etten ilmoittanut sinne kuin kaksi hevosta. BC Filly&Mare Turfissa oli mukana Taline CTB, joka olikin hienosti kolmas. Se on tänä vuonna juossut ihan kivasti, joten voi olla, että otan sen pois radoilta tänä vuonna. Toisaalta tekisi mieli kokeilla vielä ensi vuonna pärjäisikö se paremmin... Täytyy katsoa sen starttimäärää vähän tarkemmin ennen kuin teen mitään suunnitelmia.

BC Ladies' Classicissa oli meiltä mukana hienosti pärjännyt Siren's Song, joka olikin neljäs tässä kymmenen hevosen lähdössä. Tamma on neljävuotias ja noussut upeasti G1-tasolle, joten en usko sen kilpailevan enää seuraavaa kautta. Se saa varmaankin viettää lomaa ensi vuoden ja astutetaan vasta parin vuoden päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti